Real Life

7 Real Life titels startend met een nummer of karakter #

12 Real Life titels startend met de letter A

25 Real Life titels startend met de letter B

7 Real Life titels startend met de letter C

46 Real Life titels startend met de letter D

11 Real Life titels startend met de letter E

12 Real Life titels startend met de letter F

11 Real Life titels startend met de letter G

 • Thumb van Gamer Girls NPO3 nl
  Pow
  Serie

  Wie bij gamers denkt aan chips etende nerds heeft het mis. Het zijn de vrouwelijke streamers die in opmars zijn. In deze online serie geven zij een kijkje achter de schermen. Van doxing tot donaties en van boobystreamers tot seksisme.

 • Geluk bij een ongeluk
  Pow
  Programma

  Dit programma volgt autobergers die betrokken zijn bij ongelukken, pechgevallen en inbeslagnames. We nemen een kijkje in het werk en zien hoe zij toch positief weten te blijven met alle ongelukken op de weg.

 • NPO LUISTER Template PODCAST 2023 2 1
  Omroep Zwart
  Podcast

  Migratie en integratie zijn zonder twijfel twee van de heetste politieke hangijzers ter wereld. Nederland is daarop geen uitzondering. De thema’s schuren aan alle kanten. Mediamaker en sociaal wetenschapper Oifik Youssefi stelt dat wij terug moeten naar het begin: bekend raken met elkaars oorsprong.

  In de podcastserie Geluk Gezocht gaat Oifik Youssefi, zelf kind van migranten met een droom, in gesprek met bekende Nederlanders met een migratie-achtergrond over de rol die hun ouders hebben gespeeld in de totstandkoming van hun carrière en welke offers zij hebben gebracht voor hun kinderen

 • Mahi Khalesi en Fraasie
  Omroep Zwart
  Kroncrv
  Documentaire

  Fraasie en Mahi Khalesi zijn op jonge leeftijd naar Nederland gevlucht. Inmiddels wonen ze hier al jaren en hebben ze een succesvolle carrière opgebouwd. Toch speelt hun vluchtverleden nog altijd een rol. Hoe kijken ze terug op hun kindertijd in het azc? En in hoeverre zorgt hun verleden voor de drang naar succes en druk om iets te bereiken?

 • Generatie genaaid
  Ntr

  Gotu Jim onderzoekt op eigenzinnige, activistische en grappige wijze het leven van de pechgeneratie. Ook spreekt hij met de betrokken politiek en organisaties.

 • Nilofer in Gevlucht na de val
  Bnnvara
  Programma

  Saber Perzad spreekt met vijf Afghanen die na de machtsovername door de Taliban in 2021 naar Nederland zijn gevlucht. Mensen die in Afghanistan succesvol waren, alles achterlieten en in Nederland een nieuw leven moesten opbouwen. Hoe vergaat het ze nu 2 jaar later?

 • Gezichten van dementie
  Max
  Programma

  Journalist Gijs Wanders en kunstenaar Herman van Hoogdalem portretteren mensen met dementie en hun geliefden op beeld en doek.

 • Dook met zijn arm in het gips
  Bnnvara
  Programma

  Dook van Dijck gaat in gesprek met mensen die een gipsfetisj hebben. Voor hem dat een onbekend terrein tot hij enige tijd geleden zijn voet breekt en in het gips moet. De in zijn ogen onschuldige foto’s op social media van zijn gipsvoet blijken hem een lustobject voor de gipsfetisj-community te maken. En dat maakt hem nieuwsgierig! Dook gaat op onderzoek uit.

 • Girls girls girls
  Ntr
  Documentaire

  25 jaar geleden kwam de documentaireserie Girls Girls Girls uit, een serie waarin een groep bi-culturele vrouwen gevolgd werd in hun dagelijks leven. Regisseur Soulaima El Khaldi zag deze documentaireserie als tiener en hun openheid maakte diepe indruk op haar. Zij stelt vier van deze vrouwen de vraag: wat is er veranderd, en wat is hetzelfde gebleven? Samen maken ze de balans op in een nieuwe serie.

 • God jesus trump foto tijs 2022
  Eo
  Programma

  Hoe staat het ervoor met de steun onder Amerikaanse christenen voor Donald Trump? In een nieuw drieluik van God, Jesus, Trump! reist EO-presentator Tijs van den Brink naar Amerika om in gesprek te gaan met fanatieke Trump-supporters, complotdenkers en schietende Democraten. Van Michigan, via Montana naar Californië. 'Wees niet verbaasd als Trump in 2024 opnieuw wint.'

 • Man alleen in een kerk
  Kroncrv
  Documentaire

  In deze spraakmakende vierdelige docuserie komen twintig Belgische mannen en vrouwen aan het woord, die als kind seksueel misbruikt en mishandeld werden door een katholieke priester of pater. De overlevers en hun familieleden worden geïnterviewd en ze worden gevolgd in hun zoektocht naar erkenning.

27 Real Life titels startend met de letter H

14 Real Life titels startend met de letter I

7 Real Life titels startend met de letter J

19 Real Life titels startend met de letter K

10 Real Life titels startend met de letter L

 • Lazarus eo
  Eo
  Programma

  Samen met bekend Nederland zoekt Marleen Stelling naar inspiratie, herkenning en troost. Marleen confronteert een bekende Nederlander met een iconische afbeelding van het Bijbelverhaal. Dit is het startpunt van een indringend gesprek.

 • Leven in limbo
  Human

  Over mensen die zonder (geldige) papieren proberen hun bestaan in Nederland vorm te geven en de steun die zij krijgen van het Rotterdams Ongedocumenteerden Steunpunt. Wie zijn zij, los van alle vooroordelen? En hoe leef je in een land waar je niet mag bestaan?

 • Leven met Reve
  Logo vpro
  Podcast

  Leven met Reve is een tweedelige fictie-podcast waarin dichteres Hanny Michaelis, ruim vijfendertig jaar na hun scheiding, voor de laatste maal haar voormalige echtgenoot, de schrijver Gerard Reve, bezoekt.

 • Frans Bauer met deelnemers van programma Leven zonder letters
  AVROTROS
  Programma

  Frans Bauer volgt twaalf mensen die laaggeletterd zijn. Hij loopt met ze mee in hun dagelijks leven, maar probeert ze ook een hart onder de riem te steken en het vertrouwen in zichzelf terug te vinden. Hij daagt ze uit om hun grootste onzekerheid te lijf te gaan.

 • Ellen en Leroy in Hindoestaanse trouwkleding.
  Bnnvara
  Programma

  Vier stellen met verschillende culturele achtergronden geven een inkijkje in hun dagelijkse leven. Naast het vieren van de liefde, is elk stel ook op zoek naar geluk. Waar het ene koppel recht op zijn doel af gaat, is het bij een ander duo juist het compromis wat de relatie verdiept.

 • Liever kroes Nelly dos Reis 2021 VPRO c Sakir Khader 2 crop
  Logo vpro
  Documentaire

  De Kaapverdiaans-Nederlandse Nelly onderzoekt waar de afkeer van haar kroeshaar vandaan komt. Waar begon de afwijzing van haar uiterlijk? Een persoonlijk en emotioneel portret van een jonge, zwarte vrouw op zoek naar zelfacceptatie.

 • Life Rules EO
  Eo
  Podcast

  Leven in plaats van geleefd worden! Hoe doe je dat? Joram Kaat spreekt met gasten die hem inspireren. Waarom richten ze hun leven zo in als ze doen, wat brengt het hen en wat kan Joram daarvan leren voor zijn eigen leven? Samen gaan we op zoek naar een levensstijl waarin rust, aandacht en liefde centraal staan.

 • Lotte van Eijk met ouderwetse telefoon in hand
  Bnnvara
  Podcast

  Iedere maandagochtend beluistert Lotte van Eijk haar voicemail waar jij je kleine en grote levensvragen kan achterlaten op haar hotline. Ze spreekt je op geheel eigen wijze moed in en boost de jou met een energieke, positieve aftrap van je week. Over zelfliefde, onzekerheid, en alle grote thema's in het leven.

 • Louis theroux forbidden america
  Logo vpro
  Documentaire

  De Britse documentairemaker Louis Theroux ontmoet en interviewt mensen met afwijkende ideeën of in bijzondere situaties.

 • Twee singles op een zelfgemaakt vlot op een rivier
  Kroncrv
  Programma

  Tien singles worden de natuur in gestuurd om terug te gaan naar de basis van het daten: zoeken naar een diepere connectie door elkaar écht te leren kennen.

17 Real Life titels startend met de letter M

15 Real Life titels startend met de letter N

11 Real Life titels startend met de letter O

7 Real Life titels startend met de letter P

1 Real Life titel startend met de letter Q

13 Real Life titels startend met de letter R