Real Life

6 Real Life titels startend met een nummer of karakter #

 • Homerun curacao
  Omroep Zwart
  Documentaire

  In deze driedelige documentaire volgen we verschillende professionele honkbalspelers uit Curaçao. Het eiland is vergelijkbaar met een gemiddelde stad in Nederland. Toch komen hier de meeste professionele honkballers ter wereld vandaan. Wat is het geheim achter dit opmerkelijke succes?

 • Ajouad
  Programma

  Hoe is het gesteld met de positie van de witte man? Wat vinden we van vleeseters? En hoe zit de Joodse gemeenschap in elkaar? Ajouad el Miloudi praat over onderwerpen, thema's en subgroepen die actueel en soms controversieel zijn en waarover de meningen uiteen lopen.

 • Ik red het niet meer
  Bnnvara
  Programma

  Met de door Kassa opgezette actie #IkRedHetNietMeer geeft BNNVARA een gezicht aan de 1,3 miljoen Nederlanders die er alles aan doen om rond te komen, maar niet meer op kunnen boksen tegen de inflatie, energieprijzen en de hoge prijs van de boodschappen.

 • Nicolaas Veul en Tim den Besten lopen stage op een middelbare school
  Logo vpro
  Programma

  Hoe is het om leraar te zijn op een middelbare school? Tim den Besten en Nicolaas Veul gaan aan de slag als buitengewoon stagiair op scholengemeenschap ISG Arcus in Lelystad. Dat resulteert in een programma vol emotionele ups en downs van twee beginnende docenten. Tim geeft Nederlands op het VMBO en Nicolaas geschiedenis en maatschappijleer op het HAVO/VWO en VMBO. Hoe houd je orde in de klas? Wat is een goede les? Hoe win je het vertrouwen van pubers? En hoe ga je om met social media, pesten en gepest worden?

 • Presentatoren van 12 Straten Groener poseren
  Kroncrv
  Programma

  Nederland versteent. Daarom gaan in 12 straten groen de bewoners de strijd aan met de tegels. Ze doen alles zelf, van het ontwerp en tegels wippen tot aan het aanplanten en onderhouden. Ze krijgen hierbij hulp van het greenteam, bestaande uit Anita Witzier, Tim Hogenbosch, Anne Wieggers en Martin Stuger.

 • Ruud de W Ild
  Kroncrv
  Podcast

  Een nieuw seizoen van 30 minuten Rauw waarin NPO Radio 2-dj Ruud de Wild een half uur lang vlijmscherpe vragen stelt aan een bijzonder persoon. De wekker wordt gezet, er wordt geen vraag geschuwd en het resultaat hoor je ongecensureerd. Met dit seizoen o.a. Loiza Lamers, Frans Bauer en Gunay Uslu.

11 Real Life titels startend met de letter A

20 Real Life titels startend met de letter B

7 Real Life titels startend met de letter C

42 Real Life titels startend met de letter D

9 Real Life titels startend met de letter E

11 Real Life titels startend met de letter F

8 Real Life titels startend met de letter G

 • Thumb van Gamer Girls NPO3 nl
  Pow
  Serie

  Wie bij gamers denkt aan chips etende nerds heeft het mis. Het zijn de vrouwelijke streamers die in opmars zijn. In deze online serie geven zij een kijkje achter de schermen. Van doxing tot donaties en van boobystreamers tot seksisme.

 • Geluk bij een ongeluk
  Pow
  Programma

  Dit programma volgt autobergers die betrokken zijn bij ongelukken, pechgevallen en inbeslagnames. We nemen een kijkje in het werk en zien hoe zij toch positief weten te blijven met alle ongelukken op de weg.

 • NPO LUISTER Template PODCAST 2023 2 1
  Omroep Zwart
  Podcast

  Migratie en integratie zijn zonder twijfel twee van de heetste politieke hangijzers ter wereld. Nederland is daarop geen uitzondering. De thema’s schuren aan alle kanten. Mediamaker en sociaal wetenschapper Oifik Youssefi stelt dat wij terug moeten naar het begin: bekend raken met elkaars oorsprong.

  In de podcastserie Geluk Gezocht gaat Oifik Youssefi, zelf kind van migranten met een droom, in gesprek met bekende Nederlanders met een migratie-achtergrond over de rol die hun ouders hebben gespeeld in de totstandkoming van hun carrière en welke offers zij hebben gebracht voor hun kinderen

 • Generatie genaaid
  Ntr

  Gotu Jim onderzoekt op eigenzinnige, activistische en grappige wijze het leven van de pechgeneratie. Ook spreekt hij met de betrokken politiek en organisaties.

 • Nilofer in Gevlucht na de val
  Bnnvara
  Programma

  Saber Perzad spreekt met vijf Afghanen die na de machtsovername door de Taliban in 2021 naar Nederland zijn gevlucht. Mensen die in Afghanistan succesvol waren, alles achterlieten en in Nederland een nieuw leven moesten opbouwen. Hoe vergaat het ze nu 2 jaar later?

 • Gezichten van dementie
  Max
  Programma

  Journalist Gijs Wanders en kunstenaar Herman van Hoogdalem portretteren mensen met dementie en hun geliefden op beeld en doek.

 • Girls girls girls
  Ntr
  Documentaire

  25 jaar geleden kwam de documentaireserie Girls Girls Girls uit, een serie waarin een groep bi-culturele vrouwen gevolgd werd in hun dagelijks leven. Regisseur Soulaima El Khaldi zag deze documentaireserie als tiener en hun openheid maakte diepe indruk op haar. Zij stelt vier van deze vrouwen de vraag: wat is er veranderd, en wat is hetzelfde gebleven? Samen maken ze de balans op in een nieuwe serie.

 • God jesus trump foto tijs 2022
  Eo
  Programma

  Hoe staat het ervoor met de steun onder Amerikaanse christenen voor Donald Trump? In een nieuw drieluik van God, Jesus, Trump! reist EO-presentator Tijs van den Brink naar Amerika om in gesprek te gaan met fanatieke Trump-supporters, complotdenkers en schietende Democraten. Van Michigan, via Montana naar Californië. 'Wees niet verbaasd als Trump in 2024 opnieuw wint.'

25 Real Life titels startend met de letter H

9 Real Life titels startend met de letter I

6 Real Life titels startend met de letter J

16 Real Life titels startend met de letter K

7 Real Life titels startend met de letter L

14 Real Life titels startend met de letter M

14 Real Life titels startend met de letter N

11 Real Life titels startend met de letter O

7 Real Life titels startend met de letter P

1 Real Life titel startend met de letter Q

10 Real Life titels startend met de letter R

19 Real Life titels startend met de letter S

9 Real Life titels startend met de letter T

1 Real Life titel startend met de letter U

13 Real Life titels startend met de letter V

16 Real Life titels startend met de letter W

7 Real Life titels startend met de letter Z

 • Zeikwijven
  Kroncrv
  Programma

  Op verrassende en originele wijze worden de verschillen tussen mannen en vrouwen belicht, en dan met name de gevolgen van deze verschillen voor de vrouwen.

 • Elles de bruin zestig
  Max
  Podcast

  Nu Elles zestig jaar oud wordt, duikt ze in de levensfase na de overgang. Wat komt er in deze periode van je leven allemaal op je pad? En wie ben je als je eenmaal zestig bent, wanneer zoveel dingen die je identiteit hebben bepaald: je uiterlijk, je carrière, je gezondheid, de relatie met je kinderen en je sociale netwerk, enorm veranderen.

 • Zie je zondag
  Eo
  Programma

  Marleen Stelling duikt in de wereld van protestantse gemeenten; van conservatief tot vrijzinnig, van ingetogen tot uitbundig, van traditionele dorpskerk tot migrantenkerk. Hoe geven kerken zichzelf vorm om in deze tijd relevant te zijn?

 • Podcastmaker Nicole de Jong in beeld met DNA-streng
  Eo
  Podcast

  Nicole kan drager zijn van een aandoening die hersenbloedingen veroorzaakt: de Katwijkse ziekte. Haar vader overleed vijf jaar geleden aan de gevolgen daarvan. Ze onderzoekt haar eigen stamboom, spreekt met haar familie over de impact van de ziekte die boven haar hoofd hangt en neemt een besluit of zij daadwerkelijk haar DNA wil laten onderzoeken.

 • Kim-Lian in Zin in morgen
  Kroncrv
  Programma

  Inspiratie, beleving en levenslust, waarin bezielde mensen hun levensvisie delen. Wat is belangrijk in je leven en hoe geef je dat vorm? Hoe ga je om met tegenslag en waaruit put je kracht? Kijk binnen bij een 'heilige plek' van creatieve denkers.

 • Theo Maassen Diederick Bulstra Photography 16x9 LR
  Logo vpro
  Programma

  Dé zomerklassieker van de VPRO, gebaseerd op een idee dat in 1988 ontstond: als er in de zomer programma’s worden herhaald, vraag dan mensen met een verhaal hun favoriete kijkavond samen te stellen en hun keuze toe te lichten in een gesprek. Presentatie is in handen van Theo Maassen.

 • Zwarte zwanen
  Max
  Programma

  Journalist Cees Grimbergen onderzoekt de Nederlandse pensioenindustrie en gaat met ouderen in gesprek. Zo toont hij de groeiende onvrede onder Nederlandse burgers over het huidige pensioenstelsel.