Alles van NPO 3

10 titels startend met een nummer of karakter #

 • Homerun curacao
  Omroep Zwart
  Documentaire

  In deze driedelige documentaire volgen we verschillende professionele honkbalspelers uit Curaçao. Het eiland is vergelijkbaar met een gemiddelde stad in Nederland. Toch komen hier de meeste professionele honkballers ter wereld vandaan. Wat is het geheim achter dit opmerkelijke succes?

 • Nicolaas Veul en Tim den Besten in een bruine kroeg
  Logo vpro
  Programma

  Hoe groot is het sociale vangnet van Nederland? Tim den Besten en Nicolaas Veul gaan wonen en werken als stagiairs sociaal werk in de Haagse wijk Laak. Ze worden niet alleen geconfronteerd met de vele problemen in de wijk, maar ook met hun eigen maatschappelijke betrokkenheid.

 • 100 dagen in je hoofd
  Logo vpro
  Programma

  Tim den Besten en Nicolaas Veul verkennen als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen.

 • Nicolaas Veul en Tim den Besten lopen stage op een middelbare school
  Logo vpro
  Programma

  Hoe is het om leraar te zijn op een middelbare school? Tim den Besten en Nicolaas Veul gaan aan de slag als buitengewoon stagiair op scholengemeenschap ISG Arcus in Lelystad. Dat resulteert in een programma vol emotionele ups en downs van twee beginnende docenten. Tim geeft Nederlands op het VMBO en Nicolaas geschiedenis en maatschappijleer op het HAVO/VWO en VMBO. Hoe houd je orde in de klas? Wat is een goede les? Hoe win je het vertrouwen van pubers? En hoe ga je om met social media, pesten en gepest worden?

 • Dzifa Kusenuh met 3 op reis logo
  Bnnvara
  Programma

  3 op reis laat je zien hoe mooi onze planeet is. De avontuurlijke en enthousiaste reisreportages nodigen je uit verder te kijken dan de bekende plekken. Geen massatoerisme, maar authentieke reiservaringen, waarbij je met een bewuste instelling als reiziger een positief verschil kunt maken.

 • 3 op reis nieuwsbrief
  Bnnvara
  Nieuwsbrief

  Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe reisbestemmingen? Vind je het leuk om persoonlijke anekdotes van achter de schermen te ontvangen of duurzame reistips? Meld je nu aan voor de 3 op Reis nieuwsbrief!

 • mediteren
  Pow
  Programma

  Docuserie waarin trends onderzocht worden die spelen onder dertigers. Van leven zonder bezittingen tot nooit meer werken voor een baas of naar een dokter gaan.

 • 3doc
  Documentaire

  Documentaires over maatschappelijke en culturele onderwerpen, uitgezonden op NPO3.

 • 3lab

  Op 3LAB kun je online het hele jaar door verfrissende, verse, en experimentele video’s bekijken die gemaakt zijn door talentvolle jongeren. Het perspectief van 3LAB is breed en vernieuwend zowel qua inhoud als vorm: webseries, (interactieve) films, videoclips, journalistieke programma’s, documentaires, quizzen, talkshows… Alles is mogelijk.

 • 3 Vraagt NPO3 Header widescreen large 1582711843
  AVROTROS

  Hoeveel procent van de jongeren is verslaafd aan hun smartphone? Wie hoort er op de eerste date te betalen? En hebben jonge mensen nou echt last van vliegschaamte? 3Vraagt is onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel en stuurt ongeveer eens per maand een vragenlijst aan jonge mensen tussen de 16 en 35 jaar.

17 titels startend met de letter A

 • A teenage love affair
  Ntr
  Serie

  Het is liefde op het eerste gezicht wanneer de non-binaire Sky en het cis-meisje Asha elkaar ontmoeten. Een prille, maar intense liefde die onder druk komt te staan door de maatschappij.

 • Abba in concert
  AVROTROS
  Concert

  Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus en Agnetha Faltskog spelen de sterren van hemel eind jaren zeventig. In 1979 treedt ABBA op in Londen, in het stadion van Wembley met een concert waar zij voor een enthousiast publiek de ene na de andere hit zingen.

 • ABBA
  Ntr
  Documentaire

  In deze muziekdocumentaire wordt het vijftigjarige bestaan van ABBA gevierd. We volgen de groep vanaf de oprichting tot aan de virtuele concertreeks in Londen en het nieuwe album ABBA Voyage uit 2022.

 • ABBA Sing A Long
  AVROTROS
  Programma

  Alle grote hits van de band ABBA komen langs. In de meezingquiz maken drie duo's uit wie het meeste weet van ABBA.

 • Acda en De Munnik op het podium
  Bnnvara
  Concert

  Registratie van het reünieconcert van Acda en De Munnik in de ZiggoDome. Nadat ze in 2015 uit elkaar gingen, komen Thomas en Paul weer bij elkaar om uit te vinden of het leuk zou zijn om samen weer eens muziek te maken. Het resultaat: zes uitverkochte ZiggoDome concerten met bijna 100.000 bezoekers. Het duo speelt al het bekende werk en ontvangen gasten als Guus Meeuwis, Maan, Typhoon en De Poema's.

 • Thomas Acda en Paul De Munnik aan de ontbijttafel
  Bnnvara
  Documentaire

  Documentaireserie over Acda en De Munnik: van hoe Thomas en Paul elkaar leerden kennen op de Kleinkunstacademie, tot hun laatste optreden in Carré. En we zien hun reünie ontstaan, van voor het eerst weer samen schrijven op Ameland, tot de aanvang van zes uitverkochte shows in Ziggo Dome.

 • Adele One Night Only
  Ntr
  Programma

  Concert van de Britse zangeres Adele op 25 oktober 2021 in het Los Angeles Griffith Park Observatory.

 • Afk met slotta
  Ntr

  Komen game-skills goed van pas bij het besturen van een vliegtuig, schip of tram? In Away From Keybord onderzoekt Frank (Slotta) samen met gamers of er beroepen en vaardigheden zijn waar hun vaardigheden als gamers goed van pas komen.

 • All of the lights
  Eo
  Programma

  In vier wervelende afleveringen gaat Défano op zoek naar een gemene deler tussen twee op het oog verschillende genres: hiphop en gospel. Met bekende hiphop-artiesten Frenna, Broederliefde, Glenn Faria en Yung Nnelg.

 • De zonen van de All Stars reageren geschrokken naar een bal die hun kant op vliegt
  Bnnvara
  Serie

  In All Stars & Zonen nemen de (schoon)zonen en dochters van de oorspronkelijke voetbalvrienden de bal over. Hun vaders zijn de vijftig gepasseerd, maar zijn niet van de club verdwenen. Ze staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Zo vader, zo zoon...

 • Racisme Kennistest
  Bnnvara
  Programma

  Van de Nationale Reistest, de Racisme Kennistest, de Sekstest tot de Lust for Life Test. Hier vind je alle testen van BNNVARA op een rij. Lekker makkelijk!

 • Alles voor de bruiloft
  Kroncrv
  Programma

  Het bijzondere leven van Nina en Susanna wordt gevolgd. Samen reizen ze in hun camper door heel Europa om bruiloften vorm te geven in binnen- en buitenland.

 • ADE
  Ntr
  Programma

  Afterparty van het ADE (Amsterdam Dance Event) vanuit het Volkshotel in Amsterdam met aandacht voor muziek, dj's, gasten en minidocumentaires. Met interviews met de muzikale top en de meest opvallende feestgangers.

 • Annas brains
  Logo vpro
  Programma

  Bekende Nederlanders stellen in Anna's brains vragen als: kan je leven onderwater? Kan je praten met dieren? Anna Gimbrère gaat met behulp van wetenschappers en uitvinders op zoek naar een oplossing.

 • Anne en de vuilnismannen 02 2022 VPRO
  Logo vpro
  Documentaire

  Later kan je worden wat je wil, zeggen ze. Misschien wel arts, leraar of politicus. Vuilnisman komt meestal niet voor in dat rijtje. Sterker nog: de juf of meester benadrukte dat je zou eindigen achterop de vuilniswagen, als je ‘niet goed je best deed’. Anne van der Steen (30) is theatermaker, maar door de pandemie nu vuilnisman.

 • Arcadia Poster 16x9 clean cdn header 1677672865
  Kroncrv
  Serie

  Fictie-serie over een samenleving in de nabije toekomst. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. Pieter Hendriks fraudeert met de scores van zijn dochters en wordt gedeporteerd. Zijn vrouw en hun vier dochters moeten voortaan verder met een lage score.

 • Au pairs vips
  Bnnvara
  Programma

  Vier jongeren vertrekken naar het buitenland voor het avontuur van hun leven: ze gaan drie maanden aan het werk als au pair. Naast de dagelijkse zorg voor kinderen streven ze allemaal hun eigen dromen en verlangens na. Hoe houden zij zich ver van hun vertrouwde omgeving staande?

14 titels startend met de letter B

9 titels startend met de letter C

 • Clubgangers
  Logo vpro
  Documentaire

  Driedelige muziekdocumentaire van James Giles die het verhaal vertelt van de housemuziek: de beat, de clubs en de dj's die de muziekcultuur voor altijd veranderden. Onder andere David Guetta, Tiësto, Paul Oakenfold, The Blessed Madonna, Nina Kravitz en Steve Aoki en worden geinterviewd.

 • Cancel club
  Bnnvara

  Online serie waarbij vier presentatoren het tegen elkaar opnemen in steeds verder escalerende uitdagingen. Ze beginnen klein, maar het wordt steeds lastiger. het zijn stuk voor stuk gevoelige thema's, zoals: spareribs eten in een vegan restaurant. Hoe ver gaan ze?

 • Candy Boys
  Kroncrv

  Online serie waarin je verschillende mannelijke sekswerkers volgt in hun turbulente leven. Hoe lang is het werk nog leuk? Welke rol speelt hun werk in het liefdesleven? En waar ligt hun grens?

 • Candy a skaters mind 416579921
  Bnnvara
  Documentaire

  Portret van de Nederlandse skateboarder Candy en haar voorbereidingen op de Olympische Spelen. Ze overwint een blessure, maar in Tokio slaat het noodlot opnieuw toe wanneer zij in quarantaine moet. Indringende documentaire over hoogte- en dieptepunten, veerkracht en de uitdagingen waar je als topsporter mee te maken krijgt.

 • Cast
  Ntr
  Serie

  Satirische comedy-serie over een castingbureau dat gecanceld wordt nadat de directeur is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee jonge, net afgestudeerde actrices.

 • Telefilm Casting Call
  AVROTROS
  Film

  Amir wil succesvol acteur worden. Ondanks zijn talent blijft hij onopgemerkt, vooral omdat zijn gezicht consequent wordt geblurd bij de enige rollen die hij krijgt in de tv-show Meld Misdaad. In zijn zoektocht naar erkenning, wordt Amir door zijn ongeduld echter geconfronteerd met de onderwereld. Een wereld die hij tot dan toe alleen kende uit de stereotiepe rollen die hij eerder vertolkte. Dit staat zijn pad naar roem en succes duidelijk in de weg.

 • CHANGINGTHEGAME Chris Westlund 2 HIRES Smaller
  Kroncrv
  Documentaire

  Deze urgente en ingetogen sportdocumentaire belicht transgenderinclusie van drie jonge topatleten in de Verenigde Staten. We volgen drie middelbare school-atleten tijdens sportwedstrijden en in hun persoonlijke leven als transgendertieners.

 • Classic albums amy winehouse
  Logo vpro
  Programma

  Programma over de beste of meest opmerkelijke albums van een bekende band, of albums die een periode in de muziekgeschiedenis markeren. Muzikanten, producers en geluidstechnici ontleden de muziek en geven inzicht in het ontstaan van het album.

 • Bitterzoet live 2023 Still concert Eefje de Visser Carre Amsterdam c VPRO
  Logo vpro
  Concert

  Concertregistratie van het bejubelde album 'Bitterzoet' van Eefje de Visser in Carré in Amsterdam december 2022. Bitterzoet betekende in 2020 de definitieve doorbraak van Eefje de Visser en werd veelvuldig bekroond. De drie jaar durende glorietocht van het album komt tot een knallend einde in Carré, waar Eefje de Visser met haar band en dansers voor de laatste keer de Bitterzoet Live Show bracht.

45 titels startend met de letter D

8 titels startend met de letter E

16 titels startend met de letter F

8 titels startend met de letter G

 • Thumb van Gamer Girls NPO3 nl
  Pow
  Serie

  Wie bij gamers denkt aan chips etende nerds heeft het mis. Het zijn de vrouwelijke streamers die in opmars zijn. In deze online serie geven zij een kijkje achter de schermen. Van doxing tot donaties en van boobystreamers tot seksisme.

 • Dwight van de Vijver voor een VOC-schip
  Eo
  Programma

  Dwight van van de Vijver reist samen met drie jongvolwassenen van Indische en Molukse afkomst terug naar het land van hun voorouders. Tijdens deze reis proberen zij antwoorden te vinden op hun vragen over identiteit, geschiedenis en hun plaats in de wereld.

 • Geluk bij een ongeluk
  Pow
  Programma

  Dit programma volgt autobergers die betrokken zijn bij ongelukken, pechgevallen en inbeslagnames. We nemen een kijkje in het werk en zien hoe zij toch positief weten te blijven met alle ongelukken op de weg.

 • Generatie genaaid
  Ntr

  Gotu Jim onderzoekt op eigenzinnige, activistische en grappige wijze het leven van de pechgeneratie. Ook spreekt hij met de betrokken politiek en organisaties.

 • George Michael op het podium
  Ntr
  Concert

  Registratie van het concert van George Michael uit 2008 in de Earls Court Arena in Londen. Hij speelt hits als Careless Whisper, Faith, Fast Love, Jesus To A Child en I'm Your Man.

 • Dook met zijn arm in het gips
  Bnnvara
  Programma

  Dook van Dijck gaat in gesprek met mensen die een gipsfetisj hebben. Voor hem dat een onbekend terrein tot hij enige tijd geleden zijn voet breekt en in het gips moet. De in zijn ogen onschuldige foto’s op social media van zijn gipsvoet blijken hem een lustobject voor de gipsfetisj-community te maken. En dat maakt hem nieuwsgierig! Dook gaat op onderzoek uit.

 • Glory days
  AVROTROS
  Programma

  Tijdens een muzikale roadtrip door het Amerika van Bruce Springsteen dompelen Guus Meeuwis en Frank Lammers zich onder in het leven, de muziek én de inspiratiebronnen van The Boss. Een reis met prachtige beelden van landschappen en bijzondere ontmoetingen.

 • Goed Fout
  Pow
  Programma

  Panelshow waarin de morele barometer van Nederland wordt gepeild. Want wat kan en mag er eigenlijk nog in een tijd waarin onze lange tenen alsmaar lijken te groeien?

23 titels startend met de letter H

 • Half Holland dakloos
  Logo vpro
  Programma

  Met ruim driehonderdduizend woningzoekenden op een huizenmarkt waar prijzen en huren steeds verder worden opgestuwd, is de wooncrisis in Nederland groter en complexer dan ooit. Programmamaker Yora Rienstra, zelf ook woningzoekende, zoekt naar de verhalen achter de wooncrisis. Ondertussen probeert ze zelf voet aan de grond te krijgen op de woningmarkt.

 • Yora Rienstra bij een klimaatprotest
  Logo vpro
  Programma

  Met een open vizier reist Yora Rienstra dwars door Nederland om de gevolgen van de klimaatcrisis, de asielcrisis en de personeelscrisis te onderzoeken. Ze vertelt verhalen van slachtoffers, activisten én mensen die juist voordeel halen uit een crisis.

 • Hanky panky goodbye
  Kroncrv
  Documentaire

  Sinds de coronacrisis vindt er een zorgwekkende stijging plaats van racisme tegen Aziatische Nederlanders. Roosmarijn ervaart dit al sinds haar jeugd en is er klaar mee. In deze korte documentaire zoekt ze uit of het racisme tegen Aziaten te stoppen valt.

 • Telefilm Happy Palace
  Ntr
  Film

  Restauranteigenaar Chang komt op eigenaardige wijze te overlijden. Heel Obdam is in diepe rouw om 'hun Chinees'. De altijd loyale Yung Ling moet noodgedwongen met haar broer, kunstenaar en de excentriekste van de familie, het slechtlopende Chinees Indische restaurant Happy Palace draaiende zien te houden.

 • Ht dikke banden still 1copy
  Bnnvara
  Programma

  Vraag jij je soms ook weleens af: waarom is dit nú zo'n trend? Plateauzolen, padel, NFT's? Emma Wortelboer en Défano Holwijn duiken in alle trends van dit moment. Ze spreken experts en ervaringsdeskundigen en nemen de proef op de som: door de trends zelf uit te proberen. Is ie happy of crappy?

 • Heel Vlaanderen bakt Kids cdn header 1630071223
  Max
  Programma

  Acht jonge bakkers gaan de strijd aan om uitgeroepen te worden tot beste bakker van Vlaanderen.

 • Herres
  Pow

  Het Marburg VMBO College is het afvoerputje van het Nederlandse schoolsysteem. De docenten hier haten hun werk én hun leerlingen - dus zijn Dex, Rio, Jayden & Tisha op elkaar aangewezen. Samen proberen ze te chillen, slapend rijk te worden en uit de shit te komen.

 • Makers Milou Deelen en Cathelijne Blok lachen naar de camera
  Human
  Programma

  Feminisme is oorspronkelijk ontstaan om te streven naar gelijke rechten tussen mannen en vrouwen. Inmiddels is deze strijd uitgegroeid tot zoveel meer. Paradoxaal genoeg is er ook veel verzet tegen feminisme en zijn er nog veel mensen die zich liever niet feminist noemen. Deze serie gaat over de vierde golf feminisme.

 • Het grote festivalfeest
  AVROTROS
  Uitzending

  Registratie van Het grote Songfestivalfeest 2022 met memorabele Eurovisie Songfestival-hits uit de rijke geschiedenis van de beroemdste liedjeswedstrijd ter wereld.

 • Het m woord
  Ntr
  Documentaire

  Kun je homo, lesbisch of transgender zijn binnen de islam? Toen journalist Haroon Ali op zijn 21e uit de kast kwam als homo had hij het gevoel dat hij moest kiezen tussen zijn geloof en zijn vrijheid. Maar is dat nog steeds zo? Haroon gaat op zoek naar antwoorden.

 • Het schooladvies
  Eo
  Documentaire

  Docu gaat over jongeren die opgroeien in achterstandswijken, ze krijgen vaak een schooladvies dat niet altijd overeenkomt met wat ze kunnen en wat ze zelf graag willen. Daarmee vervalt het perspectief op een beter leven en is het nog de vraag of zij zich volledig kunnen ontwikkelen.

 • Het Uur van de Wolf
  Ntr
  Documentaire

  Documentaires waarin alle kunstvormen in de etalage worden gezet. Veelkleurige films van en over spraakmakende kunstenaars en artiesten; vol verhalen die getuigen van nieuwsgierigheid en een eigenzinnige visie. Documentaires gemaakt vanuit de verbeeldingskracht, die willen inspireren en verbinden.

 • Hideous henk
  Ntr
  Programma

  Een kleurrijke en grove 2D-animatieserie over online schijnvertoon. De lelijke, boze chihuahua Henk wordt tot zijn grote vreugde eindelijk geadopteerd uit het asiel. Maar zijn nieuwe bazin blijkt hem helaas slechts te willen gebruiken voor aandacht op social media.

 • Hij zij hen
  Kroncrv
  Programma

  Wat moeten transpersonen doormaken om te worden wie ze zijn? In Hij, zij, hen worden jonge personen met genderdysforie een jaar lang gevolgd.

 • Hitte
  Eo

  Zenuwslopende rampenserie over opwarming. Sneller dan ze dachten moeten jongeren belangrijke keuzes maken om een vernietigende hittegolf in Nederland te kunnen overleven.

 • Hoe is nederland
  Omroep Zwart
  Programma

  We onderzoeken hoe we er nou eigenlijk écht voor staan. In tijden waarin wij onszelf, misschien wel meer dan voorheen, uitspreken en om ons heen kijken: naar onszelf, de ander, als groep en als Nederlandse maatschappij. Hoe handelt de Nederlander als het gaat om seksisme, homofobie, body positivity en racisme?

 • Hoedan
  Eo
  Programma

  Een online community en televisieprogramma waar zes twintigers elkaar opzadelen met levensvragen. De vraag is niet of ze er wat mee moeten, maar hoe. Onderwerpen als relaties, ouders, vriendschappen, seks, geloven, drugs, omgaan met geld of vluchtelingen. Ze maken hun eigen content om uit te vogelen wat ze met deze dingen moeten. Zo ontstaan er zoektochten waarin ze elkaar bijstaan, bevragen en inspireren.

 • Vrouw ligt op behandeltafel en kijkt omhoog
  Bnnvara
  Documentaire

  In deze film met documentaire en dans worden de ervaringen van verschillende vrouwen met hormonale anticonceptie verweven tot één collectief stuk, waarin de effecten van hormonen op hersenen en lichaam worden onderzocht.

 • Savannah Wolin houdt een spiegel naar de lucht
  Logo vpro
  Documentaire

  Wat doen hormonen eigenlijk met ons lichaam? Thorn de Vries onderzoekt de kracht van hormonen aan de hand van de verhalen van Sharan Bala, Max Moszkowicz, Ryan Ramharak en Savannah Wolin, die allemaal een andere hormoonhuishouding hebben dan de gemiddelde mens. Onderdeel van Maandverbond.

 • House for sale
  Pow
  Programma

  Ontroerende en onthutsende verhalen van mensen die hun bijzondere huis te koop hebben gezet. De bewoners openen hun deuren om ons binnen te laten kijken bij de meest opvallende woningen van Nederland.

 • Max en Ralph op fietsen in de woonkamer met knie- en elleboogbeschermers en helm.
  Bnnvara
  Programma

  Satirische DIY-serie. Huisgenoten Ralph de Boer en Max Terpstra starten een YouTube-kanaal, met één simpel doel. Iedere aflevering komen zij met de slimste en meest efficiënte oplossingen voor alledaagse huis-tuin-en-keukenproblemen.

 • Hunted s7
  AVROTROS
  Programma

  Kun je zomaar verdwijnen? In dit spannende programma gaan 6 duo’s de uitdaging aan. Op de hielen gezeten door professionele hunters proberen zij tien dagen van de radar te blijven.

 • Hunted
  AVROTROS
  Programma

  Kun je zomaar verdwijnen? In deze spannende race slaan vier BN-er duo's op de vlucht. Wie lukt het om zeven dagen uit handen te blijven van de opsporingsdienst? Kijk op NPO Start en check de recaps op NPO3.nl.

8 titels startend met de letter I

10 titels startend met de letter J

13 titels startend met de letter K

6 titels startend met de letter L

19 titels startend met de letter M

15 titels startend met de letter N

 • Linda de Munck
  Human
  Programma

  In Naakt! onderzoeken Linda de Munck en Arda Kaya hoe het ruim een halve eeuw na de seksuele revolutie gesteld is met de seksualiteit én schaamte van Nederlandse jongeren. Worden jongeren preutser? Wat is de invloed van social media en andere culturen op het vrijelijk tonen van onze seksualiteit? Of verplaatst onze seksuele vrijheid, van de straat naar online?

 • Naar bed
  Logo vpro
  Programma

  Stellen vertellen openhartig over hun relatie en de kwaliteit daarvan vanuit de meest intieme plek van het huis. Elke avond stappen ze weer bij elkaar in bed, hoe doen ze dat? De koppels, oud, jong, monogaam, polyamoreus, veertig jaar getrouwd of net verkering, zijn allemaal openhartig over het nodige 'onderhoud' aan hun relatie.

 • Vera Siemons, Leo Blokhuis en Emmely de Wilt in een platenzaak
  Ntr
  Programma

  Een verkenning van de popgeschiedenis aan de hand van live, bijzonder en nog nooit vertoond archiefmateriaal. Van verhalen voorzien door Leo Blokhuis samen met NPO 3FM-dj Vera Siemons, NPO Radio 2-dj Emmely de Wilt en verzamelaar Fenno Werkman.

 • Raven van Dorst rijdt in hun auto door de nacht
  Bnnvara
  Programma

  Wie blijven er wakker als heel Nederland slaapt? In Nachtdierengaat Raven van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht.

 • Nadia
  Logo vpro
  Programma

  Nadia Moussaid bespreekt met gasten en publiek dagelijks één onderwerp; maatschappelijke kwesties, maar ook medische of relationele vraagstukken. Ze gaat niet op zoek naar tegenstellingen, maar wil meer begrip kweken voor ieders standpunten.

 • Voetbalmakelaars
  Pow

  Jeroen Holtrop volgt vier jonge zaakwaarnemers tijdens de transferperiode. Waar generatiegenoten amper aan een eerste huis kunnen komen of zelfs nog studeren, dromen deze jongens van hele andere dingen. Ze willen net als de spelers die ze begeleiden de top bereiken.

 • 1682916
  Bnnvara
  Programma

  Tuğrul maakt de meest smerige ruimtes schoon. Vaak zijn het uitzonderlijke situaties. Bijvoorbeeld een ruimte waar iemand drie maanden dood op de vloer heeft gelegen. Hij probeert mensen in de samenleving wakker te schudden dat we wat beter op elkaar moeten letten.

 • Still nou jaaaa 1582706614
  Ntr
  Serie

  Satirische sketches over gevoelige onderwerpen waar we in het dagelijkse leven heel veel over praten, maar weinig over lachen. Met de beste acteurs van Nederland, waaronder Pierre Bokma, Ilse Warringa en Lies Visschedijk.

 • Njits
  Kroncrv

  Stijn van Vliet is Njits, een ex-voetballer uit Tsjechië die wilt doorbreken als voetbalverslaggever. In de stijl van Sasha Baron Cohen (Ali G, Borat) gaat Njits als buitenstaander op zoek naar hét Oranjegevoel: de Oranjefans, de Oranjeliedjes, de Oranjegadgets, de 17 miljoen bondscoaches, de (oud-)internationals en de voetbal tv-programma's.

 • Noorderslag 2022
  Ntr
  Programma

  Helaas ook dit jaar geen publiek in Groningen, maar wel weer heel veel muziek. Bekijk hier de registratie van het Popmuziekfestival Noorderslag vanuit cultuurcentrum De Oosterpoort in Groningen terug.

 • Noorderslag1
  Ntr
  NOS
  Programma

  Tijdens Noorderslag treden elk jaar tientallen Nederlandse bands en acts op. De felbegeerde Popprijs wordt uitgereikt aan degene(n) die afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek.

 • Froukje, MEAU en Tabitha
  NOS
  Uitzending

  Vanaf het Bevrijdingsfestival praten we met artiesten die hebben opgetreden en blikken we terug op de Bevrijdingsfestivals in de rest van het land. En we vliegen met de helikopter van festival naar festival met de Ambassadeurs voor de Vrijheid.

 • EK Futsal
  NOS
  Programma

  Van 19 januari tot en met 6 februari 2022 wordt UEFA Futsal EURO 2022 gespeeld in Nederland, het grootste EK Futsal ooit. Voor het eerst in de geschiedenis strijden zestien landen om de Europese titel. Een unieke kans dus om de beste futsalspelers van Europa van dichtbij in actie te zien.

 • NOS op drie
  NOS
  Video

  NOS op 3 legt het nieuws uit in duidelijke taal en met graphics, zodat je het nog beter begrijpt.

 • Not carol
  AVROTROS
  Documentaire

  Wanneer de Amerikaanse Carol Coronado haar drie jonge dochters vermoordt, laat ze haar familie en vrienden in ongeloof achter. Na onderzoek door psychologen, blijkt dat zij lijdt aan een postpartum psychose (kraambedpsychose). Op pijnlijke wijze wordt duidelijk hoe het Amerikaanse rechtssysteem dit volledig negeert.

7 titels startend met de letter O

13 titels startend met de letter P

1 titel startend met de letter Q

11 titels startend met de letter R

29 titels startend met de letter S